Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στηρίζουμε τη Γεωργία Λυμπεροπούλου

Καλησπέρα φίλοι μου! Αν και δεν γνωρίζω τη Γεωργία και με κάλεσε στη σελίδα της ένας φίλος μου απο το Facebook, παρακαλώ όλοι όπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Παραθέτω το κείμενο του αδελφού της κοπέλας:

"Αγαπητοί φίλοι, ονομάζομαι Πέτρος Λυμπερόπουλος και γράφω αυτο το ποστ λόγω άμεσης ανάγκης. Η αδερφή μου Γεωργία Λυμπερόπουλου εδω και 8 χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο με όγκο στον εγκέφαλο. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έχουν παει πολυ καλα τον τελευταίο καιρό γιατι η μετάσταση εχει προσβάλει την σπονδυλική στήλη και το αποτέλεσμα θα ειναι η ολική παράλυση αν δεν γίνει το χειρουργείο που χρειάζεται. Το χειρουργείο λέγεται cyber knife laser και αυτο που θα κάνει ειναι να κρατήσει σε παύση το μέγεθος των όγκων ετσι ώστε να μην πειραχτουν νεύρα που θα οδηγήσουν την Γεωργία σε ολική παράλυση. Σκοπος ειναι να εχει μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής..Το πρόβλημα ειναι οτι το χειρουργείο ειναι πολυ ακριβό και το Ιατροπολις που επισκεφθήκαμε μας ενημέρωσε πως η συμμετοχή ειναι 2000 ευρώ. Ξέρω πως ειναι δύσκολοι καιροί για όλους με την κρίση που εχει χτυπήσει την χώρα μας ομως ο ιδιος ειμαι άνεργος με 2 άτομα στο σπίτι α.μ.ε.α. και τα χρέη να τρέχουν απο παντού. Μπαίνω στον άχαρο και δύσκολο ρόλο να ζητήσω την βοήθεια όσων μπορούν για την αποπληρωμή αυτού του χειρουργειου και πραγματικά ευχαριστω εκ των προτέρων όσους μας βοηθήσουν η έστω κάνουν share το post αυτο . Σας γράφω τον αριθμό λογαριασμού όπου μπορεί ο καθένας να καταθέσει και το ελάχιστο γιατι κι αυτο ειναι σημαντικό για εμάς. Πραγματικά ευχαριστω για τον χρόνο σας και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζι μου...
ALPHA BANK - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΙΒΑΝ - GR77-0140-2760-2760-0234-0011-600     "


Όπως βλέπετε η ανάγκη είναι άμεση και πρόκειται για μια νέα κοπέλα που δεν σταματά να ονειρεύεται και να ελπίζει για το καλύτερο που σίγουρα. Θα ρθει! Ακόμη και 1 ευρώ να έχουμε ας το δώσουμε θα πάει για πολύ καλό σκοπό. Ας κάνουμε όλοι μια κοινοποίηση ή αναδημοσίευση στα blog μα ςώστε να το δουν περισσότεροι και να μαζέψει η οικογένεια γρήγορα τα απαιτούμενα χρήματα πριν η μετάσταση του καρκίνου προσβάλει τη σπονδυλική της στήλη.

Γεωργία περαστικά απο καρδιάς, όλα θα πάνε καλά, μην ξεχνάς να χαμογελάς!

 

16 σχόλια:

  1. να εισαι καλά που το δημοσιεύεις, εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα έχουμε έυκολα εμείς, περνάμε εμείς και τα δύο παιδιά μας από 2009 με 426 ευρώ το μήνα...

    Να τους πάνε όλα καλά. Καλά έκανες που μας το είπες!

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ευγενικό κι ανθρώπινο απο μέρους σου κοπέλα μου!
    Ότι "δεν" μας αφήνουν εμείς θα το πράξουμε καλή μου, άλλωστε
    το λιγο απο πολλούς γίνεται πολύ κι εύχομαι τα καλύτερα στη νέα
    κοπέλα! Να εισαι καλά και να έχεις ένα όμορφο βράδυ! Τα φιλιά μου!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θετικη ένεργεια και ό,τι άλλο μπορουμε για τη Γεωργια :)
      Φιλια

      Διαγραφή
  4. κρατώ το λογαριασμό. ότι περισσότερο μπορώ από τα λίγα που διαθέτω... τα ευχολόγια του τύπου "θα έπρεπε το κράτος..." κλπ τέτοιες στιγμές δεν έχουν νόημα. εύχομαι το καλύτερο για την Γιωργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω Βίκυ και γω τα αποφεύγω αυτα τα περι κράτους. Αν ενωθούμε ακόμη και λίγα να δωσει ο καθενας, αν ειμαστε πολλοί θα τα καταφερει :)

      Διαγραφή
  5. ευχαριστούμε για την πληροφόρηση Αριάδνη όσο μπορούμε και ότι μπορούμε θα κάνουμε εννοείται καλημέρα φίλη μου όλη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Αριάδνη μου!Ολοι μας πρέπει νά βοηθήσουμε τήν κοπέλα,είναι τόσο νέα,εύχομαι όλα νά νά πάνε καλά!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν είπαν σε κάποιον ασθενή πως έχει καρκινικό όγκο στον εγκέφαλο και χρειάζεται εγχείρηση αφαίρεσης, έκανε την εξής λογική ερώτηση: Μα πως είναι δυνατόν γιατρέ να έχω καρκίνο στον εγκέφαλο, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε πως τα νευρικά κύτταρα δεν διαιρούνται (δηλ. δεν πολλαπλασιάζονται) μετά την γέννησή μας;
    Και ο γιατρός του απάντησε: "είναι δυνατόν, επειδή μόνο έτσι θα πεισθεί η κοινωνία για τα όσα της πλασάρουμε στο θέμα του καρκίνου".

    Φυσικά, ο παραπάνω διάλογος είναι υποθετικός και δεν έγινε ποτέ.
    Και δεν θα γίνει ποτέ όσο εμπιστευόμαστε αντί να σκεφτόμαστε και να αμφισβητούμε λογικά και καχύποπτα σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς.
    Το επόμενο λογικό ερώτημα είναι: και τότε τι είναι αυτό που στα μάτια πολλών γιατρών μοιάζει με όγκο στον εγκέφαλο; Και πότε είναι όντως επικίνδυνο;
    Και υπάρχουν και άλλα λογικά ερωτήματα.
    Μετάσταση είπατε;; Μα γιατρέ μου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας, η βοήθεια σας υπήρξε σημαντική και από όλους τους χώρους, με αποτέλεσμα σήμερα η αδελφή μου να ξεκινήσει την θεραπεία της!
    Πέτρος Λυμπερόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή