Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Όλοι μαζί για τη Μυρτώ!


Την ιστορία της Μυρτώς δυστυχώς, όλοι τη γνωρίζουμε.
Η κοπέλα βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, αλλά σύντομα θα πρέπει να γυρίσει στο σπίτι της. Το κράτος, της έχει "γυρίσει την πλάτη", εμείς πάλι όχι. Πρόσφατα είδα στο Facebook την ομάδα Όλοι μαζί για τη Μυρτώ. Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσααλονίκης,  θα διοργανώσουν Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και τα έσοδα θα δοθούν στη Μυρτώ.

Στην περιγραφή της ομάδας αναφέρουν:
 "Ο Όμιλος Εθελοντισμού του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης "Μαθητές εν Δράσει" θα προσπαθήσει με την βοήθεια όλων σας να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στη Μυρτώ και την μητέρα της. Καλούμε όσους μπορούν να συνδράμουν με κάποια κατασκευή το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην προσπάθεια που κάνει η μητέρα να επιστρέψει την Μυρτώ στο σπίτι τους.
Υπεύθυνες: Κική Αντικουλάνη, Χριστίνα Μιχαηλίδου
Τηλ. επικ. 6973248249
Τηλ. σχολείου 2310908700 "

Επικοινώνησα με την κυρία Αντικουλάνη και σπιτικές κηραλοιφές που έφτιαξα όσο πιο γρήγορα μπόρεσα,  βρίσκονται καθ'οδόν για το 

1ο Πειραματικό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
"Μανόλης Ανδρόνικος"
Κλεάνθους 30 Τκ 54453
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ομάδα ή στα τηλέφωνα.   

Προσφέρω άρα υπάρχω!


1 σχόλιο:

  1. Καλώς σε βρίσκω με την σειρά μου!
    Δεν είναι τυχαίο που "έπεσα" στην ανάρτηση που μας μιλάει για την Μυρτώ μας, εδώ καλούμαστε όλοι να δείξουμε την ανθρωπιά μας με πράξεις... δεν θα την εγκαταλείψουμε είναι στα ζεστά χέρια των bloggers!
    Καλή δύναμη σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή