Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

"Take the step" : Ακούστε το νέο κομμάτι των Twisted Loops!

Ο Κώστας Παχιός και ο Νίκος Κατσούνας, είναι οι Twisted Loops, μένουν στο Βόλο και αγαπούν τη μουσική! Στην ομάδα τους στο facebook γράφουν:

"Πολλά χρόνια τώρα προσπαθήσαμε να βρούμε ένα ηχόδρομο να μας εκφράζει. Η αγάπη μας για την μουσική και η μεγάλη ανησυχία που είχαμε για εκείνη, δεν μας άφηναν ποτέ να συμφωνήσουμε σε ένα είδος. Άλλος rock, άλλος metal, hip hop, trance, lounge, soundtracks ακόμα και παραδοσιακά. Ένα σωρό διαφορετικά ακούσματα που βρήκαν τελικά ενα κοινό παρονομαστή...την αγάπη για την μουσική και το μεθυστικό συναίσθημα της δημιουργίας της.

Το project Twisted Loops δεν έχει ταυτότητα, έχει όμως μέσα του οποιονδήποτε είναι «εθισμένος» με το πάντρεμα των ήχων και το αποτέλεσμά τους. Έχει ανθρώπους που δεν είναι μουσικοί αλλά κάνουν μουσική γιατί έτσι εκφράζουν την ψυχή τους.

Τα samples, οι ήχοι, οι έντονοι πειραματισμοί και το looping είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον ήχο των Twisted Loops, χωρίς ποτέ να λείπει το συναίσθημα. Ταξιδέψτε με την μουσική τους, χορέψτε και χαθείτε μαζί τους στο music tripping που ξεκίνησαν ο Κώστας και ο Νίκος. Εκείνοι κάναν την αρχή εσείς βάλτε την διάθεση και...anybody is a Twisted Looper!"


Το νέο τους κομμάτι έχει τίτλο "Take the step" και ακούγεται κάθε ώρα της μέρας!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MfCvF8-MoqI 


Αριάδνη Στεφανίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου